Leven op Topford

De Thea Sisters zijn vijf pientere muizinnetjes die studeren aan het Topford College op Walviseiland. Het Leven op Topford is een serie van Thea Stilton die alle gebeurtenissen rondom de Thea Sisters en dit beroemde college beschrijft. Het leven op Topford is altijd spannend: de vriendschappen, de verliefdheden en alle andere dingen die de studenten dagelijks bezighouden. Er is altijd wel iets aan de poot!

Het eerste deel van het Leven op Topford, Liefde in de schijnwerpers, begint al meteen met een groot feest; het college bestaat 600 jaar en daarom besluiten de rector en de leraren om “Romeo en Julia” op te voeren. In een grote auditie krijgen de studenten de kans om hun acteertalenten te laten zien. Voor welke twee knagers zouden de romantische hoofdrollen zijn weggelegd?
Nog meer liefde komt aan bod in Een geheime liefdesbrief. Heel het Topford College is in rep en roer nu er een geheimzinnige liefdesbrief gevonden is! Wie is toch die romantische schrijver? Dit is deel nummer 9 en heeft nu, net als alle nieuwe delen uit deze serie, een vernieuwd omslag gekregen! 

En zo komt er in de daaropvolgende delen van het Leven op Topford elke keer een nieuw avontuur voorbij, van het redden van zeeschildpadjes tot een filmopname op Topford met twee heuse Hollywood-acteurs. Het zijn kleurrijke paperback uitgaven voor een muizenissig zacht prijsje!