Thea Stilton seriedelen  

De Thea Stilton seriedelen beginnen als onze stoere vliegende reporter gevraagd wordt om te komen lesgeven op het Topford College; het college waar ze zelf vroeger ook les heeft gehad. Ze gaat daar Avontuurlijke Journalistiek geven en meteen al bij aankomst op Walviseiland ontmoet ze vijf superstoere muizinnetjes. In deze Thea Stilton seriedelen worden de avonturen beschreven die deze vijf muizinnen samen beleven. En dat zijn er nogal wat: van vuurspuwende vulkanen tot een ontvoerd leeuwenwelpje.

Ook hun vriendschap komt uitgebreid aan bod; ze zijn allemaal heel verschillend en hebben verschillende goede en minder goede eigenschappen, dromen en hobby’s, maar ze ontdekken dat dat geen probleem hoeft te zijn, maar juist een voordeel. Want als je van elkaar verschilt, kun je van elkaar leren. De vriendinnen zijn onafscheidelijk en zijn eigenlijk veel meer dan vriendinnen, ze zijn sisters: de Thea Sisters!

De Thea Stilton seriedelen zijn kleurrijke, vrolijke boeken vol spannende avonturen, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.