Zeven Rozen

 

Thea Stilton en de Thea Sisters zijn toch inmiddels al behoorlijk wat gewend als het gaat om avonturen beleven! Waar ook ter wereld en met wie ze ook te maken krijgen, ze draaien er hun poot niet meer voor om. Of toch wel…? In deze nieuwe serie, De Zeven Rozen, beleven ze wel iets heel bijzonders. Ze komen in zo’n speciale wereld terecht en ontmoeten zulke fantastische figuren dat zelfs zij af en toe met hun snuit vol tanden staan.

Het eerste deel van De Zeven Rozen, Het Betoverde Meer, speelt zich af in de Wereld van Erin, een magische fantasiewereld die bevolkt wordt door feeën, aardmannetjes, kabouters en ogers. Dat klinkt heel lieflijk en romantisch maar de missie van Thea en de Sisters is dat allerminst: ze moeten op zoek naar een muizin die wordt vermist en waarvan vermoed wordt dat er iets ernstigs mee is gebeurd… Het wordt nog een lastige klus want in deze geheimzinnige wereld gelden er toch hele andere regels dan in die van ons… 

Het laatste en vierde deel, De feeën van de Zeven Zeeën, speelt zich af in een rijk op de bodem van de oceaan. Het is het prachtige Aquamarijn. De Thea Sisters worden ingeschakeld omdat het onderzeese leven wordt bedreigd met uitsterven. Kunnen de Thea Sisters Aquamarijn redden van de ondergang?  

In de andere delen gebeuren er net zoveel bijzondere dingen! Je hoeft de boeken van De Zeven Rozen niet op volgorde te lezen.  

De Thea Sisters staan nog meer razend spannende nieuwe avonturen te wachten in de wereld van De Zeven Rozen, een supergeheim onderzoekscentrum dat zich bezighoudt met de studie van de ‘fantastische geografie’. De serie De Zeven Rozen wordt voor de Sisters een ongelooflijke reis naar de grenzen van de werkelijkheid.