Prinsessen van Fantasia

Al sinds het najaar van 2010 publiceert uitgeverij De Wakkere Muis de boeken uit de serie Prinsessen van Fantasia. En met succes! De populariteit van Nives (de IJsprinses), Kalea (de Koraalprinses), Samah (de Woestijnprinses), Yara (de Woudprinses) en Diamante (de Schaduwprinses) groeit en bloeit. Deze vijf Prinsessen van Fantasia regeren allemaal over hun eigen rijk; vijf zusjes, die elkaar lang niet hebben gezien of gesproken, maar die nu voor de zware taak staan om hun rijken te verdedigen tegen het kwaad waarvan ze dachten dat het door hun vader voorgoed was uitgebannen.

Waar hun ouders zijn weten ze niet. De Prinsessen van Fantasia weten alleen dat ze alle vijf iets heel kostbaars van hun vader in bewaring hebben gekregen: een strofe uit het Lied van de Slaap. Nooit mag zo’n strofe in verkeerde handen vallen, want de vijf strofen samen vormen een toverspreuk die het kwaad weer kan doen terugkeren.

Maar één voor één krijgen de Prinsessen van Fantasia bezoek van de mysterieuze en kwaadaardige Prins zonder Naam, steeds in een andere gedaante. En steeds weet hij op slinkse wijze een volgende strofe te bemachtigen…

De boeken zijn zowel in hardcover verkrijgbaar als in een handige paperbackeditie voor de meeneemprijs van €10,- per stuk! 
Lees de zes bloedspannende boeken over de Prinsessen van Fantasia!